1 2 3 4 5 6

O nama

HISTORIJAT KOMPANIJE

Kompanija Yavuz doo osnovana je 2005. godine u Srebreniku kao jedan od prvih proizvođača PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu. Cilj nam je profilirati se kao vodeći proizvođač kvalitetne i inovativne PVC stolarije te našim klijentima dati uvijek više od očekivanog. To postižemo uvođenjem novih proizvoda u asortiman, prateći trendove u gradnji, certificiranjem proizvoda u ovlaštenim laboratorijima, stalnom edukacijom zaposlenika i odabirom dobavljača koje pokreću iste vrijednosti. U poslu nas vode stručnost, kompetencija i stalna želja za boljim i naprednijim rješenjima za naše klijente. Upoznajte neke od njih – pogledajte našu referentnu listu.

MISIJA

Naša misija je pružanje kvalitete i sve što radimo posvećeno je zadovoljstvu naših klijenata. To ostvarujemo proizvodnjom PVC stolarije vrhunske kvalitete koja je u potpunosti prilagođena individualnim potrebama. U poslu nas vode brižnost, kvaliteta i profesionalizam.·

VIZIJA

Cilj nam je postići i održati vodeću poziciju na tržištu PVC stolarije u Bosni i Hercegovini i čitavoj regiji jugositočne Evrope. Naše je mjesto na vrhu jer smo stručni i pouzdani. Profesionalan pristup svakom zadatku i zadovoljstvo naših klijenata naša su konkurentska prednost.