O nama

Mi smo Yavuz Company

PRVI I JEDINI PROIZVOĐAČ PVC PROFILA ZA STOLARIJU U BIH

Kompanija Yavuz doo osnovana je 2005. godine u Srebreniku kao jedan od prvih proizvođača PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu.

Cilj nam je profilirati se kao vodeći proizvođač kvalitetne i inovativne PVC stolarije te našim klijentima dati uvijek više od očekivanog. To postižemo uvođenjem novih proizvoda u asortiman, prateći trendove u gradnji, certificiranjem proizvoda u ovlaštenim laboratorijima, stalnom edukacijom zaposlenika i odabirom dobavljača koje pokreću iste vrijednosti. U poslu nas vode stručnost, kompetencija i stalna želja za boljim i naprednijim rješenjima za naše klijente.

Zastupljeni smo na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovini, a imamo otvoreno tržište i u zemljama regije, Evrope, te daleke Afrike. Proizvod zadovoljava sve standarde Evropske unije, tako da i oni kupci koji na teritoriji BiH uzimaju naše profile i proizvode prozore i vrata, mogu također izvoziti na ovom tržištu.

Yavuz Company u svom sastavu ima; 3 fabrike za proizvodnju od kojih je jedna u Brčkom, jedna u Srebreniku I jedna u Srbiji (Mali Zvornik); 16 poslovnih jedinica u BiH (Srebrenik, Živinice, Ljubače, Kalesija, Gračanica, Lukavac, Maglaj, Mostar, Brčko 1, Brčko 2, Vogošća, Ilidža, Visoko, Vitez, Bihać, Cazin; Baucentar u Živinicama; nekoliko poslovnih jedinica u Srbiji I jedna poslovna jedinica u Njemačkoj.

Dnevno se u našim fabrikama proizvede oko 700 otvora.

Yavuz porodica

Yavuz Company broji ukupno oko 400 uposlenika.

Poslovna zona kompanije Yavuz Brčko formirana je 2015. godine, a osim 10 000 zatvorenih pogona, poslovna zona ima i 6.000 m2 otvorenog prostora. Ukupna površine zone u Brčkom je 44.000 m2.

Yavuz Company je prvi I jedini proizvođač PVC profila za stolariju u Bosni I Hercegovini. U fabrici u Brčkom se proizvodi domaći bosansko-hercegovački brend  PVC profila pod nazivima BAUWIN (petokomorni sistem PVC stolarije) I BAUFENS (sedmokomorni sistem PVC stolarije).

Radi se o proizvodima koji svojim karakteristikama i certifikatima ispunjava zahtjeve svih klijenata koji traže moderan i elegantan dizajn, praktičnost te funkcionalnost koja će im omogućiti najviši nivo udobnosti življenja.

Posebno su dizajnirani za optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

Fabrika u Brčkom broji oko 130 uposlenika I sastoji se od nekoliko sektora: Pogon proizvodnje sobnih vrata, Pogon proizvodnje PVC stolarije, Pogon proizvodnje izo stakla,  Pogon proizvodnje PVC panela I Pogon proizvodnje PVC profila.

Osim domaćeg tržišta Yavuz Company svoje proizvode izvozi I izvan granica Bosne I Hercegovine. U  Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Rumuniju, Makedoniju, Njemačku, Nigeriju, Alžir, Tajland, Tursku itd.

Pošaljite email

Ukoliko imate pitanje, ili vam je potrebna tehnička podrška, pišite nam na mail.
info@yavuz.ba

Pozovite nas

Pozovite nas za sve nejasnoće i dogovore
kao i za tehničku podršku.
081 920 011

Posjetite Showroom

Naš showroom je otvoren od 7 do 17 sati,
svakim danom osim nedjelje.
YAVUZ PROIZVODNJA, VITANOVIĆI BB, BRČKO, BIH

 © Yavuz 2022. Sva prava zadržana.