Oduvjek smo željeli da klijenti koji dođu u naš prostor budu vođeni samo idejom, kako će na jednom mjestu naći sve ono što im je potrebno u vezi zamjene stolarije. Usput nam je jedna od glavnih ideja svaki put bila, i ostala, da svi budu zadovoljni. Polazeći od gore navedenog pristupili smo odabiru kvalitetnih materijala i širokim izborom pratećeg pribora i opreme.

Želiš uvijek da budeš zadovoljan izborom, takođe sve će biti ljepše ako je mogućnost da izabereš u duhu kvaliteta kompanije koju zastupaš. Profesionalno, tačno, kvalitetno.

Prozori i vrata

Pažljivo smo odabrali partnere sa kojima radimo, jer uz povjerenje koje smo mi ostvarili sa njima, je jednako bitno kao i odnos koji ćemo ostvariti sa krajnjim kupcima. To je bio preduslov da saradnja sa svima bude korektna i kvalitetna. Takvim odnosom smo dobili dobar odnos sa jedne strane, ka proizvođačima, a sa druge strane, širok asortiman ka kupcima.

  • Brzo
  • Konkretno
  • Ažurno
  • Umjereno

Mi se vodimo stvarima koje će naš angažman učiniti dobrim iskustvom za vas, jer će takva reklama od nas napraviti poželjnog igrača na duge staze, a samim tim ćete i vi dobiti dobrog partnera za buduću saradnju.

Nekoliko stvari koje trebate da znate

Kao i bilo koja kupovina, tako i zamjena stolarije treba da bude lijep trenutak i zbog toga kod nas tu vašu odluku primamo sa velikim razumijevanjem i pažljivo ćemo slušati zahtjeve koje imate, a nakon toga uz savjete koje možemo da damo, napraviti zajednički dogovor, ustvari, potrudićemo se da olakšamo odluku, a nakon toga pristupiti izradi i postavljanju. U svakom slučaju, jedna od najbitnijih stvari će biti činjenica da su izolacione karakteristike naših materijala izuzetne, da pribor i oprema koju koristimo ide u korak sa profilima i panelima, te ćete sa te strane imati odličan odgovor za pitanje ljeto-zima i da li će zvučna izolacija biti dobra.

Uživanje će biti potpuno, jer svi certifikati koje imamo, ispunjavaju sve standarde i uz sve to što su stručnjaci rekli, mi stojim na raspolaganju da u slučaju bilo kakve nejasnoće, odgovorimo i riješimo sve na najbolji mogući način. Od svih mogućih kvaliteta koje ćete dobiti sa strane firme, a tu mislimo na materijale od kojih je napravljena stolarija, mislimo da je mnogo važnije da vam se nađemo kao partner i sigurni smo da ćete biti zadovoljni.

Na kraju još nekoliko riječi…

Ako vam se učini da smo zadovoljili sve vaše kriterije, biće nam zadovoljstvo da nam to i kažete, jer ćemo se i tada, ali i kasnije truditi da vaša riječ bude naša motivacija da ovaj posao ne bude samo posao, već mnogo više od toga, da bude partnerski odnos dvije strane, koji će trajati.

Pošaljite email

Ukoliko imate pitanje, ili vam je potrebna tehnička podrška, pišite nam na mail.
info@yavuz.ba

Pozovite nas

Pozovite nas za sve nejasnoće i dogovore
kao i za tehničku podršku.
035 744-534

Posjetite Showroom

Naš showroom je otvoren od 7 do 17 sati,
svakim danom osim nedjelje.
YAVUZ PROIZVODNJA, VITANOVIĆI BB, BRČKO, BIH

 © Yavuz 2020. Sva prava zadržana.