Yavuz Company - jedini proizvođač PVC profila u BiH
bssqarenfrde

Yavuz | Vaš siguran partner

Prvi i jedini proizvođač PVC profila u BiH

Prvi i jedini proizvođač PVC profila u BiH

Kompanija Yavuz d.o.o. osnovana je 2005. godine u Srebreniku kao jedan od prvih proizvođača PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu.

Cilj nam je profilirati se kao vodeći proizvođač kvalitetne i inovativne PVC stolarije te našim klijentima dati uvijek više od očekivanog. To postižemo uvođenjem novih proizvoda u asortiman, prateći trendove u gradnji, certificiranjem proizvoda u ovlaštenim laboratorijima, stalnom edukacijom zaposlenika i odabirom dobavljača koje pokreću iste vrijednosti. U poslu nas vode stručnost, kompetencija i stalna želja za boljim i naprednijim rješenjima za naše klijente.

17 godina iskustva
400 zaposlenih
5000+ Zadovoljnih klijenata
10M vrijednosti projekata
Zastupljeni smo na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovini, a imamo otvoreno tržište i u zemljama regije, Evrope, te daleke Afrike. Proizvod zadovoljava sve standarde Evropske unije, tako da i oni kupci koji na teritoriji BiH uzimaju naše profile i proizvode prozore i vrata, mogu također izvoziti na ovom tržištu.

Yavuz Company u svom sastavu ima; 3 fabrike za proizvodnju od kojih je jedna u Brčkom, jedna u Srebreniku i jedna u Srbiji (Mali Zvornik); 20 poslovnih jedinica u BiH (Bihać, Brčko, Cazin, Ćehaje-Srebrenik, Devetak, Gračanica, Hadžići, Ilidža, Jajce, Kalesija, Ljubače, Maglaj, Mostar, Visoko, Vitanovići, Vitez, Vogošća, Živinice, Baucentar Ilidža, te Baucentar Živinice); nekoliko poslovnih jedinica u Srbiji i jedna poslovna jedinica u Njemačkoj.

Dnevno se u našim fabrikama proizvede više od 800 otvora.
Naši proizvodi
Vrhunski kvalitet
Proizvodi sa Yavuz potpisom
0
Godina garancije
0
Zadovoljni kupci
Yavuz Company - PVC profili
Naš PVC profili ispunjavaju zahtjeve svih klijenata koji traže moderan i elegantan dizajn, praktičnost te funkcionalnost koja će im omogućiti najviši nivo udobnosti življenja. U ponudi imamo profile sa 4,5 ili 7 komora.
Yavuz Company - PVC & ALU Stolarija
PVC prozori i vrata danas su veoma popularni zbog mnogih prednosti njegove ugradnje. Razne boje i dizajn otvaraju Vam višestruke mogućnosti, uz idealnu toplotnu izolaciju i protivprovalnu zaštitu.
Yavuz Company - PVC & ALU Stolarija
Garažna vrata su velika vrata na garaži koja se otvaraju ručno ili pomoću električnog motora. Garažna vrata u zavisnosti od vaših želja mogu biti dovoljno velika da prime i više automobila. 
Yavuz Company - Sobna vrata
Ukoliko tražite sobna vrata ravnih i dekorativnih modela koja će Vam obezbijediti privatnost i dati Vašem prostoru toplinu i željenu eleganciju, Yavuz Company je pravo mjesto za Vas!
Yavuz Company - Protivprovalna vrata
Za Vas nudimo razne modele protivprovalnih vrata koja su vrhunskog dizajna i kvalitete, vrlo visoke otpornosti na provalu, te izvrsne toplinske i zvučne izolacije.
Yavuz Company - Ostali proizvodi
Za Vas nudimo i komarnike, žaluzine, aluminijske roletne, zebra zavjese, trakaste zavjese, klupice i još mnogo drugih proizvoda vrhunskog dizajna i prepoznatljivog kvaliteta.

Želite postati dio našeg tima?

Pozovite naš Call centar na 081 920 011 ili popunite online prijavu za posao.

Još par riječi o nama

Poslovna zona kompanije Yavuz Brčko formirana je 2015. godine, a osim 10.000 zatvorenih pogona, poslovna zona ima i 6.000 m2 otvorenog prostora. Ukupna površine zone u Brčkom je 44.000 m2.

Yavuz Company je prvi i jedini proizvođač PVC profila za stolariju u Bosni i Hercegovini. U fabrici u Brčkom se proizvodi domaći bosansko-hercegovački brend  PVC profila pod nazivima BAUWIN (petokomorni sistem PVC stolarije) i BAUFENS (sedmokomorni sistem PVC stolarije).

Radi se o proizvodima koji svojim karakteristikama i certifikatima ispunjava zahtjeve svih klijenata koji traže moderan i elegantan dizajn, praktičnost te funkcionalnost koja će im omogućiti najviši nivo udobnosti življenja.

Posebno su dizajnirani za optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

Fabrika u Brčkom broji oko 130 uposlenika i sastoji se od nekoliko sektora: Pogon proizvodnje izo stakla, Pogon proizvodnje PVC panela i Pogon proizvodnje PVC profila.

Osim domaćeg tržišta Yavuz Company svoje proizvode izvozi i izvan granica Bosne i Hercegovine. Najveće količine izvozimo u Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Rumuniju, Makedoniju, Njemačku, Nigeriju, Alžir, Tajland, Tursku itd.
Yavuz video galerija
bssqarenfrde

© 2022 | Yavuz Company doo
Sva prava pridržana.

Designed by:
Web Studio NESA

Yavuz Company - jedini proizvođač PVC profila u BiH

Kompanija Yavuz doo osnovana je 2005. godine u Srebreniku kao jedan od prvih proizvođača PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu. Cilj nam je profilirati se kao vodeći proizvođač kvalitetne i inovativne PVC stolarije te našim klijentima dati uvijek više od očekivanog.

Adresa

Ćehaje bb, Srebrenik, BiH

Call centar