Yavuz Company - jedini proizvođač PVC profila u BiH
bssqarenfrde

Sobna vrata

Tražite sobna vrata koja posjeduju dobru toplinsku i zvučnu izolaciju, koja će izdržati svakodnevno korištenje, te koja će odgovarati Vašem enterijeru? Yavuz Company ima za cilj da svi naši proizvodi ispunjavaju najviše standarde kvalitete i dizajna, a sve to po jako pristupačnim cijenama i prihvatljivim rokovima isporuke. 
Yavuz Company - Sobna vrata

Prednosti naših vrata

  • Vrhunski kvalitet
  • Dugotrajnost
  • Moderan dizajn
  • Izrada po mjeri

Zašto Yavuz ?

  • 17+ godina iskustva
  • Vlastita proizvodnja
  • 400+ zaposlenih
  • 3 fabrike i preko 20 poslovnica

Sobna vrata iz naše ponude, zbog svoje konstrukcije kao i izrade po mjeri, obezbjeđuju Vam odličnu izolaciju, dugotrajnost, moderan dizajn kao i uklapanje u gotovo svaki enterijer. Veliki izbor različitih modela omogućit će Vam da kreirate dom ugodan Vašem oku i prilagođen Vašoj ličnosti. U svim našim poslovnicama kao i našem Showroom salonu možete pronaći ravne, dekorativne kao i 3D modele sobnih vrata. Također, svi dostupni modeli, shodno Vašim željama mogu biti rađeni sa različitim izrezima stakla, sa nadsvjetlom, sa standardnim ili širokim štokom kao i sa dekorativnim bijelim lajsnama.

3D modeli

Y-02

y02.jpg

Y-03

y03.jpg

Y-04

y04.jpg

Y-05

y05.jpg

Y-06

y06.jpg

Y-07

y07.jpg

Dekorativni modeli

Y-01

y01.jpg

Y-30

y30.jpg

Ravni modeli

BAMBU H - Y11

y11.jpg

TANGANIKA - Y14

y14.jpg

HRAST - Y16

y16.jpg

BEYAZ - Y17

y17.jpg

KIRAZ H - Y18

y18.jpg

Preuzmite katalog

Trebate pomoć?

Korisnička podrška našim klijentima u bilo kojem trenutku. Nazovite naš CALL centar kako biste dobili odgovore na vaša pitanja.

081 920 011

Želite saznati više?

Ukoliko niste pronašli sve potrebne informacije o proizvodu ili želite saznati mogućnosti narudžbe određenog modela pošaljite nam upit!

Online ponuda

Ostali proizvodi

bssqarenfrde

© 2022 | Yavuz Company doo
Sva prava pridržana.

Designed by:
Web Studio NESA

Yavuz Company - jedini proizvođač PVC profila u BiH

Kompanija Yavuz doo osnovana je 2005. godine u Srebreniku kao jedan od prvih proizvođača PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu. Cilj nam je profilirati se kao vodeći proizvođač kvalitetne i inovativne PVC stolarije te našim klijentima dati uvijek više od očekivanog.

Adresa

Ćehaje bb, Srebrenik, BiH

Call centar