Yavuz Company - jedini proizvođač PVC profila u BiH
bssqarenfrde

Garažna vrata

Garažna vrata su velika vrata na garaži koja se otvaraju ručno ili pomoću električnog motora. Garažna vrata u zavisnosti od vaših želja mogu biti dovoljno velika da prime i više automobila. Mala garažna vrata mogu se izraditi u jednoj ploči koja se naginje prema natrag i vraća se po plafonu garaže. Veća vrata obično se prave u nekoliko spojenih ploča koje se kotrljaju na tračnicama preko garažnog plafona ili u rolu iznad ulaznih vrata.

Upravljački mehanizam je sa oprugom ili izbalansiran kako bi se nadoknadila težina vrata i smanjio ljudski ili motorni napor potreban za upravljanje vratima.

Yavuz Company - Garažna vrata

Sekciona Garažna Vrata

Sekciona garažna vrata proizvedena su u skladu sa evropskim standardima i po najsavremenijoj tehnologiji. Otvaraju se vertikalno, pomoću električnog motora te na taj način zauzimaju veoma mali dio iskoristive površine. Stoga, garažna vrata predstavljaju stabilno i estetski privlačno rješenje izrađeno od visokokvalitetnih materijala.
Yavuz Company - Garažna vrata

Prednosti i dostupne boje Yavuz sekcionih garažnih vrata:

  • sigurna su zaštita od provale,
  • maksimalno iskorištavaju prostor,
  • dostupna u više različitih boja.

Sekciona garažna vrata se mogu otvarati na ručni, kao i na motorni pogon, te u kompletu sa motorom dolaze i dva daljinska upravljača.
Yavuz Company - Garažna vrata

Limena Garažna Vrata

Proizvedena su od jednostrukog pocinčanog i plastificiranog čeličnog lima. Sa inovativnom izvedbom opruga i vodilica vrata se podižu vrlo lagano te gotovo bešumno! 

Jednostavna za rukovanje, dugotrajna i izrazito sigurna: Naša klasična zaokretna kip vrata već mnogo godina postavljaju mjerila glede funkcionalnog savršenstva, visoke kvalitete i promišljenih rješenja detalja.

Novoferm - zaokretna kip vrata ne samo da imaju izvanredan odnos cijena-usluga, već Vam i nude u cijeni mnoge odlučujuće prednosti kod novogradnje ili renoviranja.
Yavuz Company - Garažna vrata

Prednosti i dostupne boje Yavuz limenih garažnih vrata:

  • vrhunski kvalitet,
  • odlične karakteristike otvaranja i zatvaranja,
  • visoki sigurnosni standardi,
  • bešumno otvaranje,
  • jednostavno rukovanje
Yavuz Company - Garažna vrata

Preuzmite katalog

Trebate pomoć?

Korisnička podrška našim klijentima u bilo kojem trenutku. Nazovite naš CALL centar kako biste dobili odgovore na vaša pitanja.

081 920 011

Želite saznati više?

Ukoliko niste pronašli sve potrebne informacije o proizvodu ili želite saznati mogućnosti narudžbe određenog modela pošaljite nam upit!

Online ponuda

Ostali proizvodi

bssqarenfrde

© 2022 | Yavuz Company doo
Sva prava pridržana.

Designed by:
Web Studio NESA

Yavuz Company - jedini proizvođač PVC profila u BiH

Kompanija Yavuz doo osnovana je 2005. godine u Srebreniku kao jedan od prvih proizvođača PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu. Cilj nam je profilirati se kao vodeći proizvođač kvalitetne i inovativne PVC stolarije te našim klijentima dati uvijek više od očekivanog.

Adresa

Ćehaje bb, Srebrenik, BiH

Call centar