Yavuz Company - jedini proizvođač PVC profila u BiH
bssqarenfrde

Aluminijske roletne

Roletne ne samo da su efikasne protiv ljetnih vrućina, nego nas štite od zimskih hladnoća. Naučili smo da najveći dio toplinske energije se zimi gubi upravo kroz stakla, koja sa spuštenim roletama stvaraju međuprostor koji onemogućuje gubitak topline i energije. Tek nakon ugradnje komarnika unutar roletni shvatili smo da nema više komaraca, muha, mušica i ostalih kukaca koji su inače nemilice ulazili u naše životne prostorije.

Yavuz Company - Aluminijske roletne

Uočene karakteristike roletni:

 • Zaštita od sunca
 • Zaštita od hladnoće
 • Zaštita od vjetra
 • Zaštita od buke
 • Zaštita od provale
 • Zaštita od neželjenih pogleda
 • Zaštita od kukaca,prašine i peluda

Naučili smo da se najveći dio toplinske energije zimi gubi upravo kroz stakla, koja sa spuštenim roletnama stvaraju međuprostor koji onemogućuje gubitak topline i energije.

Proizvedene od aluminija i punjene poliuretanskom pjenom istovremeno nude toplinsku i zvučnu izolaciju. Aluminij je otporan i nekorodiran metal koji u kombinaciji sa kvalitetnom ispunom od poliuretana ljeti nudi termičku zaštitu od sunca i topline, a zimi od vjetra i hladnoće. Roletne vas štite od neželjenih pogleda, dok prirodno osvjetljenje i prozračivanje možete podesiti pomoću položaja roletne.

Roletne se odlikuju laganim i tihim radom. Roletne od aluminijskih materijala dugotrajne su i zahtijevaju minimalno održavanje. Lako se mogu čistiti uobičajenim sredstvima za čišćenje.

Kutija 45º

Yavuz Company - Aluminijske roletne

Kutija 45º rondo

Yavuz Company - Aluminijske roletne

Kutija podfasadna

Yavuz Company - Aluminijske roletne

Kutija PVC nadgradbena

Yavuz Company - Aluminijske roletne

Aluminijske žaluzine

Žaluzine predstavljaju savremeni oblik zaštite od sunca. Vašem objektu daju dodatnu dozu estetike, te ga čine savremenim, a ujedno i zaštićenim od vanjskih uticaja. Jednostavno montiranje, laka funkcionalnost, minimalistički dizajn i prilagodba količine svjetlosti koja ulazi u prostoriju – sve su to odlike savremenih žaluzina iz naše ponude.
Yavuz Company - Aluminijske žaluzine

Komarnici

Ukoliko želite da se zaštitite od prodora komaraca i drugih insekata, komarnici predstavljaju idealno rješenje za Vas. Pouzdani su i ekološki najsigurniji, a istovremeno omogućavaju i ulaz svježeg vazduha. U ponudi imamo različite tipove komarnika kako za prozore tako i za vrata.

Proizvodimo i ugrađujemo:

 • Fix komarnik;
 • Komarnik na otvaranje;
 • Komarnik za ulazna vrata;
 • Komarnik na otvaranje sa prečkom;
 • Utapajući komarnik
 • Harmo komarnik.
Yavuz Company - Komarnici
Yavuz Company - Komarnici

Zebra zavjese

Zebra zavjese su zavjese s duplim mrežastim platnom koje daje mogućnost pomicanja gore dole i s tim vam omogućuje regulaciju svjetla u vašoj kući ili uredu.Uz lagano održavanje zavjese su modernog i atraktivnog izgleda.U našoj ponudi se nalazi veliki izbor dezena i boja.
Yavuz Company - Zebra zavjese

Trakaste zavjese

Trakasta zavjesa je jedan od rijetkih proizvoda kojim se može regulirati pomicanje traka dotok i smijer sunčeve svijetlosti i na taj način osvijetliti vaš prostor. U ponudi možete birati između standardnih trakastih zavjesa, trakastih zavjesa za zamračenje i negorivih trakastih zavjesa. Potpuno besplatno potražite naš stručni savjet kod odabira boja kao i načina montaže koji najviše odgovaraju vašem prostoru.
Yavuz Company - Trakaste zavjese

Klupice

Ako tražite atraktivnu alternativu za unutrašnje klupice od drveta, mermera ili iverice onda pogledajte paletu PVC unutrašnjih klupica. PVC klupice su veoma otporne na temperaturu, vlagu, sunčevo svjetlo, ogrebotine. Profil je napravljen od više komora i vrlo debelih stijenki.

Klupice nudimo u bijeloj boji ili sa folijom na površini u imitaciji mermera. Bijela boja je visokog sjaja, a uz svaku boju postoje i odgovarajući bočni poklopci. Izuzetno se lagano održavaju sa standardnim sredstvima za čišćenje, koja koristite svakodnevno. Boje su vrlo postojane i trajne i nakon dugogodišnje upotrebe.

Dimenzije: 100mm, 150 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm
Boje: Bijela, Mermer, Hrast, Antracit
Yavuz Company - Trakaste zavjese

Preuzmite katalog

Trebate pomoć?

Korisnička podrška našim klijentima u bilo kojem trenutku. Nazovite naš CALL centar kako biste dobili odgovore na vaša pitanja.

081 920 011

Želite saznati više?

Ukoliko niste pronašli sve potrebne informacije o proizvodu ili želite saznati mogućnosti narudžbe određenog modela pošaljite nam upit!

Online ponuda

Ostali proizvodi

bssqarenfrde

© 2022 | Yavuz Company doo
Sva prava pridržana.

Designed by:
Web Studio NESA

Yavuz Company - jedini proizvođač PVC profila u BiH

Kompanija Yavuz doo osnovana je 2005. godine u Srebreniku kao jedan od prvih proizvođača PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu. Cilj nam je profilirati se kao vodeći proizvođač kvalitetne i inovativne PVC stolarije te našim klijentima dati uvijek više od očekivanog.

Adresa

Ćehaje bb, Srebrenik, BiH

Call centar